2017. július 18., kedd

Vihar után szivárvány [LayChen]

Cím: Vihar után szivárvány
Páros: LayChen
Főszereplők: Kim Jongdae (Chen) és Zhang Yixing (Lay)
Főbb mellékszereplők: OC-k, EXO tagjai, Kim Seokjin (BTS), Kim Jisoo (BLACKPINK), Nakamoto Yuta (NCT)
Szemszög: Kim Jongdae
Műfaj: romantikus, slice of life, fantasy|mama-era!au
Korhatár: 18+ (idővel)
Figyelmeztetés: yaoi, trágár beszéd, erőszak, erotikus tartalom, természetfeletti képességek (nem vágom, ezt jeleznem kéne?)
Megjegyzés: A fantasy rész kimerül a fiúk képességeinek felhasználásában, itt-ott „kibővítettem” (álá' felturbóztam) a képességeket.

Ismertető


Kim Jongdae egészen kicsi kora óta árvaházban nevelkedett és bár rengetegen vették körül, sosem volt igazán egy barátja sem, ám ez megváltozni látszik, amikor felkeresik azzal, hogy felvételt nyert egy magániskolára, a Huang Akadémiára. Egy bizarr társaság még érdekesebb tagjai környékezik meg féltve őrzött, szörnyű titka miatt, de igyekszik távolságot tartani, hallgatni az óvó szavakra. Mikor úgy érzi, csak kihasználni akarják, jön valaki, aki kedvességével, illetve figyelmességével elvarázsolja, azonban ezzel az alakkal kapcsolatban is óvatosságra intik. Talán a jóságos mosoly mögött hátsó szándék lapul, talán nem több, mint egy jól álcázott, cseles kis terv, mégis valami határozottan húzni kezdi a másik felé. Mintha összetartoznának.

Szereplők

Kim Jongdae


Rémes múltja miatt tizenhat éves korára teljesen magába gubózott, távolságtartó lett, persze ez nem meglepő, hiszen alig pár hónapos volt, mikor elvesztette édesanyja után édesapját is. Az idő elröppent, azok a gyerekek, akik akörül érkeztek, vagy annyi idősek voltak, mint ő, szép lassan eltűntek, ellenben ő az árvaházban maradt. Nyugodt, körültekintő fiú, de erre szüksége is van, ha nem akarja, hogy egy rosszabb napja miatt, ne legyen a feje fölött tető. Vagy - Isten ne adja - bántson valakit.

Zhang Yixing


A Huang Akadémia egyik legkiválóbb diákja, mindenből kiemelkedő tanuló, továbbá a legtöbb különórát kitartóan látogatja, ami a tanároknak igencsak imponáló. Túlságosan is kitűnőnek tűnhet, ami felveti a kérdést, mégis miben nincs a toppon? Talán baráti kört tekintve, hiszen szerény valója nem éppen abba a sznobnál sznobabb társaságba illik, amelyikkel folyton látni, valamiért azonban kellemesen elcseveg bármelyik, kívülről néha nagyon is kétes alaknak tűnő egyénnel.

Fejezetek
1. Évad ~ Ébredés 
3. Évad ~ Felemelkedés
35. Fejezet

SZÜNETEL

2 megjegyzés:

  1. Ursiten pont ma néztem meg, van-e valami új, mert hát bevallom, eléggé hiányoltalak téged és Sárit is, erre ahw.
    Remélem hamarosan újra ihletet kapsz a többi történethez, mivel aztarohadt, igazán jól írsz xD *eszébe jutott Lay, ahogyan a tükörképe megmozdult, aztán az elütött is, majd pár hét után megint fangörcsöt kapott*
    Higgy magadban :3 (én is hittem, hogy tudok nem kilométeres kommentet írni x,D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy feldobtalak :3 Bízom benne, hogy viszonylag sűrűn fogom tudni hozni a részeket, úgyhogy lesz mit várnod :D A FanXing is készülget, de mivel az szerep, lassabban haladunk, mintha egyedül írnánk ^^
      Azt nem mondanám, hogy nincs ihlet, inkább megelégedve nem vagyok velük, így úgy voltam vele, hogy félreteszem és valami egyszerűbbe kezdek, de igyekszem és köszönöm :3

      Törlés