2024. április 27., szombat

A megtévesztés őszintesége [ChenBaek]

Cím: A megtévesztés őszintesége
Főpáros: ChenBaek
Főszereplők: Byun Baekhyun, Kim Jongdae (Chen), Zhang Yixing (Lay) (+ többi EXO tag)
Korhatár: 18+
Figyelmeztetések: yaoi, trágár beszéd, erotikus tartalom

Ismertető

Byun Baekhyun kész mindent megtenni azért, hogy ő lehessen a világ legjobb barátja és, mikor egy félreértés végett lehetősége nyílik erre, semmi sem tántoríthatja el ettől a céltól. Vagyis, hogy randit szerezzen Zhang Yixingnek. Kim Jongdae életét egészen nyugisnak, vagy akár már-már átlagosnak is mondhatnánk. Leszámítva, hogy titokban találkozgat egy nála hat évvel idősebb férfival. A két fiatal élete összefonódik egy váratlan eseménynek hála, mielőtt még egyáltalán találkoznának egy este.

Szereplők

Byun Baekhyun

21 éves, a hatalmas Byun vállalatcsoport másodszülött fia és egyben az egyik cég örököse is, bár gőze sincs, melyiké. A szülői elhanyagoltság ellenére meglepően normális fiatal lett belőle, de talán ez a legjobb barátjának is köszönhető. Nem éppen kiemelkedő tanuló, ám saját bevallása szerint, nem hülye, csak lusta. Meg nem érdekli a pénz világa. A kívülről látható gondtalansága inkább csak álca, mert nem szeretne mást a saját bajaival terhelni, noha mind tudjuk, néha egy komoly, s őszinte beszélgetés csodákra lehet képes.

Kim Jongdae

20 éves, nemcsak a szülővárosának legjobb tanulója volt, hanem az ország egyik legjobbja is, így nem meglepő, hogy az egyébként csak a felső tízezer gyerekeinek fenntartott egyetemen végezte, mint az évfolyama ösztöndíjas hallgatója. Csöndes, megfontolt személyiség, ha bár azért ki lehet hozni őt is a sodrából. Kiváltképp egy bizonyos illetőnek sikerül. A férfiak becsülete könnyen sérül, különösen akkor, amikor úgy érzik, becsapták őket és ezt Jongdae is megtapasztalja, de talán jobb is így, hiszen egy ilyen lecke életre szóló tanító lehet.

Zhang Yixing

22 éves, különleges helyzetben van, hiszen nem csak egy ékszerész család sarja, hanem az évfolyamának ösztöndíjas hallgatója is. Roppant mód okos, így magától értetődő, hogy végül ilyen körülmények között látogathatja az órákat, noha a családi státusza szerint nem így kéne lennie. Nem szeretné felfedni hátterét; a hátterét, amiben egy az egész világot behálózó drágakő biznisz örököse. Végtelenül türelmes, legjobb barátjával szemben olyan szinten, hogy az néha már-már hihetetlen.

Fejezetek

6. Fejezet
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése