2022. szeptember 21., szerda

Sors, dögölj meg! II. [LayChen] BEFEJEZETT

 
Cím: Sors, dögölj meg! II. ~ Miért nem pusztulsz már el, az istenit?!
Főpáros: LayChen
Főszereplők: Zhang Yixing (Lay), Kim Jongdae (Chen), Park Chanyeol, Do Kyungsoo (+ többi EXO tag)
Korhatár: 18+
Figyelmeztetések: yaoi, trágár beszéd, erotikus tartalom

Ismertető

Kim Jongdae és Zhang Yixing szerelme filmbe illően röhejes és katasztrofális volt az egyetemi évek alatt. Egyikük számára egy pazar lehetőség után útjaik különválnak, azonban a Sors ismét képtelen kordában tartani magát és újfent összehozza őket. Világaik bár keresztezik egymást, mégis más körökben mozognak; az egyetlen, ami továbbra is közös bennük, a zene. Na, meg az, hogy még mindig totálisan szerencsétlenek.

Szereplők

Zhang Yixing

27 éves, neves dal- és zeneszerzőként éli mindennapjait, ami sokak számára irigylésre méltó lehet, jóllehet a kívülről látható dolgok mögött sokszor találni mást is. Már önmagában az, hogy rejtve, álnéven tevékenykedik is elég érdekes fényt vet rá, de emellett nem igen jár ki a házból sem. Képtelen szabadulni múltja démonjaitól, s bár bízik benne, hogy egy hirtelen jött külföldi munka miatt lelke ismét a gyógyulás útjára léphet, szíve sajog a fájdalmas emlékektől.

Kim Jongdae

25 éves, híres és igencsak kitűnő énekes, rengeteg rajongóval, ami szintén irigylésre méltó lehet, azonban egy férfi száján rosszkor, rossz helyen kiejtett szavak miatt nagyszerű kis élete széthullóba kerül. Megfagyott szíve próbál úgy tenni, mintha egy kicsit sem érdekelné, ám ez nincs így, nagyon is aggódik. A múltja elől ő sem tud elmenekülni, ugyan az ő esetében az a bizonyos múlt roppantul csábító, még a beteges külső ellenére is.

Park Chanyeol

25 éves, magán zenetanárként dolgozik, mióta befejezte az egyetemet kiváló eredménnyel. Tökéletesen illik hozzá az oktató szerep, illetve a társaság is, hiszen zenekedvelő gyerekeket tanít. Kedves, s elnéző, amire igencsak szüksége van a kicsik miatt, ugyan ő nem bánja azt sem, ha néha meg kell őket zabolázni. Régi barátjának az elvesztése még mindig fáj neki, akárcsak első, igazi szerelmének, akivel elég érdekesen váltak el. Egy telefonhívás után viszont megszokott életében talán változás áll be.

Do Kyungsoo

29 éves, egy nagyhírű szórakoztatóipari ügynökségnél dolgozik. Jongdae menedzsereként rengetegszer került már az idegösszeroppanás szélére, ugyanakkor meglehetősen kedveli a fiatalabbat és emiatt szerfelett türelmes is vele. Segítőkész és a látszat ellenére rendkívül empatikus, valamint mókás személyiség. Jongdae-val annak idején könnyen egy hullámhosszra kerültek, s ennek köszönhetően érzékeli, hogy valami megváltozott a másikban, azonban képtelen rájönni, mi.

Fejezetek
 

BEFEJEZETT





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése